ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις πλαγιές του Παρνασσού, στο χωριό Αράχωβα του νομού Βοιωτίας. Είναι ένα από τα πιο γνωστά και κοσμοπολίτικα παραδοσιακά ελληνικά χωριά, που φιλοξενεί διάφορους επισκέπτες και τουρίστες όλο το χρόνο.

Με βάση την ορεινή αρχιτεκτονική με στοιχεία από πέτρα και ξύλο, είναι ένα αξιοθέατο δώδεκα μήνες το χρόνο, με γραφικά σπίτια, γνωστό ως χειμερινό θέρετρο για πολλούς λάτρεις του σκι και απέχει λιγότερο από μισή ώρα από το σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Σε κοντινή απόσταση, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές καφετέριες, εστιατόρια, νυχτερινά μπαρ και επώνυμα καταστήματα για ψώνια, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Σε κοντινή απόσταση (15 λεπτά), οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τους Δελφούς, με το παγκοσμίως διάσημο αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Οι Δελφοί είναι γνωστοί από την αρχαιότητα ως ο ομφαλός της Γης. Ένα άλλο μέρος ενδιαφέροντος είναι η Μονή του Οσίου Λουκά, ένα από τα ωραιότερα μνημεία της βυζαντινής εποχής, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο (25 λεπτά).

Για τους λάτρεις των θαλασσινών, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τα χωριά της Ιτέας και του Γαλαξιδίου, σε 30 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα του ελαιώνα της Άμφισσας και τον Κορινθιακό κόλπο.